Logo Fotograaf Foto-Ok Spijkenisse

Persfotografie

Nieuwsitems in beeld zodat gelijk duidelijk is waar het over gaat.
Persfotografie is een vak apart. Met onze jarenlange ervaring in de fotojournalistiek weten wij als geen ander hoe je het verhaal het beste in beeld kan brengen zodat het verhaal goed en duidelijk overkomt. Van politieke bijeenkomsten tot sportevenementen en van stadsnieuws tot nationale nieuwsgebeurtenissen wij hebben het allemaal al vaak meegemaakt. Wij zijn altijd op de hoogte van wat er in de stad en regio gebeurt en staan klaar om snel te reageren wanneer er een belangrijke gebeurtenis plaatsvindt.

Ervaring als fotojournalist

Door de jarenlange ervaring weet Foto-Ok.nl precies hoe de juiste momenten vastgelegd moeten worden om het verhaal te vertellen. 
Wij zijn in staat om emoties vast te leggen en om de spanning en energie van een gebeurtenis vast te leggen in onze foto's. Ons werk is vaak te zien in de lokale kranten en online nieuwsplatforms en wordt regelmatig gebruikt door nationale media.

Ook andere foto's dan persfoto's

Naast onze werkzaamheden als persfotograaf, bieden wij ook fotografie diensten aan voor bedrijven en particulieren. Onze jarenlange ervaring als persfotograaf heeft ons geholpen om snel en effectief te kunnen werken, ongeacht de omstandigheden. 

Wij begrijpen hoe wij de wereld om ons heen kunnen fotograferen zodat de boodschap en emoties in foto's gevangen worden.

"Het belangrijkste ding is niet de camera maar het oog"

Spreuk fotograaf Alfred EisenstaedtDevider fotograaf regio Rotterdam
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram